2011-es évi fogadalmam: megismertetni az emberekkel hogy a leves
több annál mint amit eddig hittek. Utazás a kontinensek között, más
kultúrák asztalra terítése, ízek kavalkádja, fűszerek pezsgése, forró
élmény az ízlelő bimbóknak, erő a testnek, élmény a családnak. Ha
velem utazol megismerheted a fűszernövények titkait, egészségünkre
való hatásait és sok -sok érdekességet a gasztronómia világából.
p { margin-bottom: 0.21cm; }ZÖLDSÉGEK FELDOLGOZÁSA A mai bejegyzés a zöldségek előkészítése, feldolgozása, sajátosságainak bemutatása. Főzésnél fontos a jó időbeosztás és a hasznos trükkök, praktikák ismerete. Ehhez találtok itt hasznos tudnivalókat oktató videókat!…
p { margin-bottom: 0.21cm; }td p { margin-bottom: 0cm; } VASÁRNAPI EBÉD, SZABADBAN FŐZÉS?A GULYÁS AZ IGAZI! MIÉRT is ez a leves? Mert imádom, mert annyiféleképpen ettem már, mert az ízek harmóniája dallamokká alakul, melyek…